Corfu

Ontdek de betoverende schoonheid van Corfu

Corfu, het smaragdgroene juweel van de Ionische Zee, wacht op je om haar betoverende schoonheid te ontdekken. Deze weelderige Griekse bestemming, doordrenkt met geschiedenis en omgeven door azuurblauwe wateren, biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring. Of je nu op zoek bent naar ontspanning op prachtige stranden, culturele ontdekkingen, of avontuurlijke verkenningen, Corfu heeft voor elk wat wils.

Stralende stranden en azuurblauwe wateren

Een van de grootste trekpleisters van Corfu zijn de adembenemende stranden. Gouden zandstranden, omzoomd met olijfbomen en cipressen, nodigen uit tot ontspanning en plezier onder de Griekse zon. Paleokastritsa Beach, met zijn turkooisgekleurde wateren en rotsachtige omgeving, is een idyllische plek voor liefhebbers van natuurlijke schoonheid. Glyfada Beach biedt een levendige sfeer met tal van watersportmogelijkheden voor de avontuurlijke reiziger, terwijl Agios Gordios een perfecte plek is om te genieten van zonsondergangen die de lucht in vuur en vlam zetten.

Corfu, doordrenkt van geschiedenis, heeft een rijke culturele erfenis die teruggaat tot de oudheid. Verken de geplaveide straatjes van Corfu-stad, een UNESCO-werelderfgoed, waar Venetiaanse, Franse en Britse invloeden samenkomen. Het imposante Nieuwe en Oude Fort, die hoog boven de stad uittorenen, bieden niet alleen een fascinerend inzicht in de geschiedenis van het eiland, maar ook adembenemende uitzichten over de zee.

Een absolute must-see is het Achilleion Paleis, gebouwd voor keizerin Sisi van Oostenrijk. Dit paleis, omringd door weelderige tuinen en beelden van Griekse mythologie, straalt grandeur uit en neemt je mee terug in de tijd naar de elegantie van de keizerlijke periode.

Jouw droomvakantie wacht op corfu

Corfu, met zijn diverse aanbod van prachtige stranden, rijke geschiedenis, heerlijk eten en avontuurlijke mogelijkheden, belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring. Of je nu komt om te ontspannen aan de kust, jezelf onder te dompelen in de cultuur of de natuurlijke schatten van het eiland te ontdekken, Corfu zal je hart veroveren en je terug laten verlangen naar meer. Boek vandaag nog je reis naar deze betoverende bestemming en laat je verrassen door alles wat Corfu te bieden heeft.

De beste vakantiedeals

1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5

Handige informatie

De beste vakantiedeals!
Boek jouw reis naar Spanje via jouw favoriete vakantie aanbieder.
Tui.nl
1611 vakanties.
9.1
5/5
Prijsvrij
405 vakanties.
8.9
4.5/5
Vakantiediscounter
201 vakanties.
9.4
4.5/5
Corendon
183 vakanties.
7.1
4.5/5
Voordeeluitjes
194 vakanties.
7.2
4.5/5
Suntip
233 vakanties.
7.4
4.5/5
Vakantiediscounter
201 vakanties.
9.4
4.5/5
Suntip
233 vakanties.
7.4
4.5/5